Τίμησαν τη γιορτή της γυναίκας στο Δημαρχείο Κισσάμου

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κισσάμου.

Τίμησαν τη γιορτή της γυναίκας στο Δημαρχείο ΚισσάμουΣτην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, κεντρική ομιλήτρια ήταν η Ιατρός ΩΡΛ, κυρία Ειρήνη Σχοινιωτάκη-Ψαράκη, η οποία αναφέρθηκε σε άκρως ενδιαφέροντα ζητήματα, τα οποία, ανάμεσα στα άλλα, αφορούν τη γυναίκα και την Ιατρική.

Τίμησαν τη γιορτή της γυναίκας στο Δημαρχείο ΚισσάμουΤο καλωσόρισμα και μια μικρή ιστορική αναδρομή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έκανε η απερχόμενη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου και προτεινόμενη πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου, Καίτη Πατερομιχελάκη.

Τίμησαν τη γιορτή της γυναίκας στο Δημαρχείο ΚισσάμουΣτο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκε συμβολικά σε όλες τις παρούσες γυναίκες, ένα τριαντάφυλλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος