Τηλεφωνική έρευνα για τις βιώσιμες μεταφορές και τις μετακινήσεις στον Δήμο Πλατανιά


Ο Δήμος Πλατανιά και το Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης θα πραγματοποιήσουν αυτή την περίοδο Τηλεφωνική Έρευνα για τις βιώσιμες μεταφορές και την κυκλοφορία στον Δήμο, που απευθύνεται στους πολίτες, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος HORIZON 2020 CIVITAS SUMP-PLUS.

Η έρευνα θα καταγράψει τις συνήθειες και επιλογές μετακίνησης των πολιτών, τα ζητήματα που επηρεάζουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις, τα προβλήματα και τις προτεραιότητες για παρεμβάσεις. Με τη συμμετοχή τους οι πολίτες, θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του οράματος για την κινητικότητα στο Δήμο Πλατανιά, στην εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας και στην ανάπτυξη ρεαλιστικών λύσεων για πιο καθαρές, ασφαλείς και προσβάσιμες μεταφορές.

Η έρευνα διεξάγεται τηλεφωνικά με στρωματοποιημένη, τυχαία δειγματοληψία, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας των ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research) και ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς).

Ο Δήμος Πλατανιά και το Πολυτεχνείο Κρήτης ζητούν την συμβολή των πολιτών, με τη συνεργασία τους με τους εξουσιοδοτημένους ερευνητές, για τη συμπλήρωση των κατάλληλα δομημένων ερωτηματολογίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος