Θρήνος στα Σφακιά για τον 25χρονο – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλωθιές (video)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Σφακίων από το θάνατο του 25χρονου Νίκου, που κεραυνοβολήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Φραγκοκάστελλο. Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το άτυχο παλικάρι με την παρέα του επέστρεφαν από ένα γλέντι, όταν από άσκοπους πυροβολισμούς κόπηκε το καλώδιο υψηλής τάσης στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων το καλώδιο έπεσε στο έδαφος και πετούσε σπινθήρες. Τότε ο άτυχος Νίκος στην προσπάθεια του να τις σβήσει, κεραυνοβολήθηκε. Ο 25χρονος είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τις έχασε. Σοκαρισμένοι όσοι βρίσκονταν κοντά του προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντας ΚΑΡΠΑ, ενώ υπεράνθρωπες προσπάθειες έκανε και το προσωπικό του κέντρου υγείας Σφακίων όπου μεταφέρθηκε, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Θρήνος στα Σφακιά για τον 25χρονο – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλωθιές (video)

Οι φωτογραφίες και το βίντεο της ΕΡΤ από το σημείο της τραγωδίας είναι χαρακτηριστικές. Η φωτιά που προκλήθηκε από το καλώδιο υψηλής τάσης έχει σβήσει, αλλά συνεχίζει να έχει καπνό ενώ περιοχή έχει καλυφθεί από σκοτάδι καθως κόπηκε το ρεύμα.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 25χρονο στις 17.00 στο Βουβά Σφακίων, που βρίσκεται και το σπίτι της οικογένειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος