Θετικός ο απολογισμός του ΕΟΔΥ στα Χανιά

Τον απολογισμό για το 2021 έκανε ο συντονιστής ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, ο σχηματισμός 2ο ΚΥ Χανίων – 1η ΤΟΜΥ Χανίων – 2η ΤΟΜΥ Χανίων ανταπεξήλθε.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ντουκάκης:
“11879 επισκέψεις στα Παθολογικά Ιατρεία μας (με τρεις Παθολόγους), 2870 επισκέψεις στα Παιδιατρικά Ιατρεία μας (με δυο Παιδιάτρους), 570 επισκέψεις στο Καρδιολογικό Ιατρείο μας, 1071 επισκέψεις στο Μαιευτικό μας, 3775 στο Μικροβιολογικό και 4815 στο Ακτινολογικό μας! Στο Covid Center ελήφθησαν 9956 PCR και RAPID test! Στο Εμβολιαστικό Κέντρο μας διενεργήθηκαν 53020 εμβολιασμοί !!!!!!!
Επίσης κάναμε πολλούς εμβολιασμούς κατ´ οίκον και σε δυσπρόσιτες περιοχές! Γυρίσαμε όλο τον Νομό Χανίων παρέα με τις ΚΟΜΥ και φτάσαμε μέχρι την Γαύδο!!!!
Όλα αυτά δεν έγιναν εύκολα!
Αλλά έγιναν με την συνεχή προσπάθεια του Προσωπικού μας, με την διάθεση του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και πολλές φορές με την εθελοντική παρουσία του στο χώρο εργασίας υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο!!!
Όμως έγιναν επίσης ΚΑΙ με την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ την δικιά σας στις υπηρεσίες μας σαν πολίτες των Χανίων και για αυτή την εμπιστοσύνη που μας έκανε περήφανους σας ευχαριστούμε!!!”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος