Τεχνικές εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Σταυρωμένου Ρεθύμνου

Στην απομάκρυνση του τεχνικού που βρίσκεται στην κοίτη του Αρκαδιώτη Ποταμού, στην περιοχή του Δημοτικού Σχολείου Σταυρωμένου, προκειμένου να αποφευχθούν καταστροφές ανάντι και κατάντι αυτού, σε περίπτωση που εκδηλωθούν πλημμυρικά φαινόμενα, θα προχωρήσει το διήμερο 22 -23 Οκτωβρίου η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου.

Τεχνικές εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Σταυρωμένου Ρεθύμνου

Η Τεχνική Υπηρεσία καθυστέρησε την απομάκρυνση αυτή, περιμένοντας να ολοκληρωθεί το έργο κατασκευής της νέας γέφυρας. Όμως επειδή η ολοκλήρωση της γέφυρας δεν έχει ακόμη επιτευχθεί και οι βροχοπτώσεις ξεκίνησαν, η υπηρεσία θα ξεκινήσει στην απομάκρυνση του τεχνικού άμεσα, και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που τα σχολεία είναι κλειστά προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών.

Για την ασφαλέστερη κι ανεμπόδιστη εκτέλεση των εργασιών το επίμαχο διήμερο, θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Στον τσιμεντόδρομο νότια του Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος οδηγεί στον παραποτάμιο δρόμο και στο εν λόγω τεχνικό, θα τοποθετηθεί πινακίδα για απαγόρευση της κυκλοφορίας προς Ρέθυμνο. Η πινακίδα θα τοποθετηθεί στη συμβολή του τσιμεντόδρομου με την επαρχιακή οδό Περάματος.

2. Στη συμβολή της δημοτικής οδού που οδηγεί στο τεχνικό με την επαρχιακή Περάματος (ψητοπωλείο Πετρόμυλος) θα τοποθετηθεί πινακίδα για απαγόρευση της κυκλοφορίας προς Πέραμα. Στο ίδιο σημείο θα τοποθετηθεί πινακίδα η οποία θα οδηγεί τα διερχόμενα οχήματα προς τη νότια παράλληλο του ΒΟΑΚ για κατεύθυνση προς Πέραμα.
3. Θα καλυφθούν προσωρινά όσες πινακίδες είναι αντίθετες με τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τη σήμανση και να σεβαστούν τις υποδείξεις του προσωπικού του αναδόχου εργολάβου για την ασφαλή μετακίνησή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος