Συστράτευση Επιμελητηρίου Χανίων και Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου για τις στρατηγικές της Ανάκαμψης

Οι διοικήσεις του Επιμελητηρίου Χανίων και του Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου πραγματοποίησαν σύσκεψη εργασίας παρουσία των δύο προέδρων, Αντώνη Ροκάκη και Βαγγέλη Χουδαλάκη. Επίσης, συμμετείχαν ενεργά ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, Αντώνης Σταθόπουλος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Χανίων κ.κ. Γιώργος Πατεράκης και Δημήτρης Μουντάκης.
Οι εκπρόσωποι των δύο θεσμικών φορέων συζήτησαν διεξοδικά σχετικά με την υπέρβαση των δυσκολιών στη διαδικασία υλοποίησης του αναπτυξιακού έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Οpen Μall) στην Κίσαμο, προϋπολογισμού €1.768.220 με ποσοστό ενίσχυσης 100%, στο πλαίσιο της δράσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014-2020”. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων διαβεβαίωσε τον Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου ότι βρίσκεται στην διάθεσή του για να συμβάλει στο στρατηγικό έργο, παράλληλα με την αντίστοιχη επένδυση, την οποία ήδη προωθεί στο εμπορικό κέντρο της πόλης των Χανίων (πλατεία 1866).
Επιπλέον, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόσφατη επίσημη παρουσίαση του Β.Ο.Α.Κ. από τον Πρωθυπουργό. Πλέον, συμφωνήθηκε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη επιτάχυνσης της ολοκλήρωσης της μελέτης (οδοποιίας, γεωλογικών, παράπλευρου δικτύου) του συγκριμένου τμήματος, η οποία δυστυχώς ξεκίνησε με καθυστέρηση. Παράλληλα, συζητήθηκε και η μελετητική ωρίμανση του έργου της παράκαμψης Κισάμου, ως συνέπεια των προσπαθειών που καταβάλουν οι συναρμόδιοι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτείας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ