Σύσκεψη για τον εκσυγχρονισμό του κεντρικού αρδευτικού αγωγού του ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισσας

Σύσκεψη  για τον εκσυγχρονισμό του κεντρικού αρδευτικού αγωγού του ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισσας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη. Νίκου Καλογερή.

Συζητήθηκαν τα θέματα που έχουν προκύψει κατά την πορεία υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου, ενώ αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα, λαμβάνοντας υπόψη και τις αρδευτικές ανάγκες που εξυπηρετούνται από τον κεντρικό αγωγό του ΤΟΕΒ κατά την τρέχουσα περίοδο, οι οποίες στην πλειονότητά τους αφορούν δυναμικές καλλιέργειες (θερμοκήπια).

Το έργο για τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισσας είναι προϋπολογισμού 2.091.208,64 € και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).

Στην σύσκεψη μετείχαν η Γενική Διευθύντρια Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Δοξάκη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων κα Ειρήνη Καλαϊτζάκη, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Γιάννης Μπατζάκης και ο Αντιπρόεδρός του κ. Γιάννης Καλομοιράκης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος