Σύσκεψη για τα σημαντικά έργα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

Ενημερωτικό χαρακτήρα για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης στα Χανιά, είχε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12) στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, με τον Νίκο Καλογερή να ενημερώνει περιφερειακούς συμβούλους για την πορεία των έργων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες και σχεδόν σύσσωμη η παράταξη του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος και είχε ζητήσει την πραγματοποίησή της.

Ο κ. Καλογερής δήλωσε μετά τη σύσκεψη ότι στα Χανιά βρίσκονται σε εξέλιξη ή ετοιμάζονται προς υπογραφή, πλήθος έργων. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφούν από τον Σταύρο Αρναουτάκη, άλλα τρία έργα αποκαταστάσεων θεομηνιών, αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ.

“Μια ασφαλτόστρωση στην παλιά εθνική στο κομμάτι Καλαμάκι – Άγιοι Απόστολοι – Χρυσή Ακτή θα ξεκινήσει εντός Απριλίου, ενώ ζητάμε από το υπουργείο Υποδομών να εκτελέσει γρήγορα τα έργα αποκατάστασης στον ΒΟΑΚ, θέλουμε να επιταχυνθούν ώστε στο τέλος Φεβρουαρίου να έχουμε τον δρόμο έτοιμο. Την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφούν τρεις συμβάσεις έργων αποκατάστασης, συνολικής αξίας έξι εκατομμυρίων, τα οποία εγκρίθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο“, είπε ο Aντιπεριφερειάρχης Χανίων.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Η Κρήτη Μπροστά”, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, τόνισε ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν καθαρισμοί ρεμάτων και ποταμών, καθώς ο χειμώνας έχει καταφτάσει, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο της παράκαμψης Τοπολίων, για το οποίο είπε πως πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθεί εντός της παρούσας θητείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος