Την περασμένη Παρασκευή υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας, μεταξύ του Πανεπιστημίου και της Πολιτιστικής Εταιρίας Κρήτης, από τον Πρύτανη Νίκο Κατσαράκη και τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Εταιρίας Κρήτης, Ματθαίο Φραντζεσκάκη.
Το Μνημόνιο περιλαμβάνει τον συντονισμό δράσεων μεταξύ των δύο φορέων, σε ζητήματα που άπτονται εννοιών όπως ο πολιτιστικός και δημιουργικός τουρισμός, ο κινηματογραφικός τουρισμός και οι πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες με επίκεντρο τον κινηματογράφο και τις συνέργειες του.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, διδάσκοντες, ερευνητές καθώς και φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ θα μπορούν να συμμετέχουν και να συνδιοργανώνουν δράσεις εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου και εκδηλώσεις κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, θα είναι εφικτός ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε συνεργασία με τοπικούς κοινωνικούς φορείς καθώς και ερευνητικών συνεργασιών στο πλαίσιο Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Στην υπογραφή του Μνημονίου παρευρέθηκαν ακόμα, από την πλευρά του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, Αναπλ. Καθ. Μάρκος Κουργιαντάκης και η Αναπλ. Καθ. Ειρήνη Παπαδάκη, ενώ από την πλευρά της Πολιτιστικής Εταιρίας Κρήτης, ο κινηματογραφιστής κ. Κώστας Κοσμαδάκης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος