Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για τη γυναικοκτονία στον Πάνορμο (ηχητικό)

Σε βαρύ κλίμα πένθους και οργής, συνεχίζεται η διαδικασία κατάθεσης μαρτύρων για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας με θύμα την 47χρονη Σταυρούλα Συραγοπούλου, την οποία εκτέλεσε εν ψυχρώ και μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της, ο 49χρονος Ρεθυμνιώτης, που στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για τη γυναικοκτονία στον Πάνορμο  (ηχητικό)

«Το κλίμα είναι βαρύ στο Ρέθυμνο όπως και σε όλη την Ελλάδα, με την υπόθεση των γυναικοκτονιών», ανέφερε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδας «Κρητική Επιθεώρηση», Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Το φονικό, που έγινε σε ένα τουριστικό παραθαλάσσιο θέρετρο, εκτός από την αγανάκτηση και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει, γεννά και την καθολική απαίτηση να καταπολεμηθεί το φρικτό φαινόμενο των γυναικοκτονιών, τόνισε ο κ. Καλαϊτζάκης.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Καλαϊτζάκη:

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για τη γυναικοκτονία στον Πάνορμο  (ηχητικό)


Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσηλεύεται ο δράστης

Στο μεταξύ σε καταστολή εξακολουθεί και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ο δράστης του φονικού.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Χανίων ο Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερεζάκης, ανέφερε ότι ο 49χρονος έχει υποστεί ολική καταστροφή του σπλαχνικού τμήματος μέρους του προσώπου του και του έχει γίνει τραχειοστομία. Στην πρώτη αξονική τομογραφία που υπεβλήθη δεν διαπιστώθηκε να έχει πειραχτεί ο εγκέφαλος, ενώ σήμερα (11/8/2021) θα υποβληθεί και σε δεύτερη αντίστοιχη εξέταση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιχειρηθεί η αφύπνισή του.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για τη γυναικοκτονία στον Πάνορμο  (ηχητικό)

Ακούστε τις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου:


Ο τραυματίας της επίθεσης

Στο μεταξύ, σήμερα παίρνει εξιτήριο από το Νοσοκομείο ο 27χρονος τουρίστας από την Αυστρία, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι, προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια που δέχτηκε στο χέρι του, κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης μέσα στην επιχείρηση Fish Spa, που διατηρούσε η αδικοχαμένη Σταυρούλα.

Ο 27χρονος παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη, έγινε μάρτυρας ενός αποτρόπαιου εγκλήματος, που είχε σαν αποτέλεσμα και τον ελαφρύ -ευτυχώς- τραυματισμό του.

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου / Ηλ. Επεξεργασία: Β. Χειμώνας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος