Συνεχίζεται σήμερα η δίκη των εννέα κατηγορούμενων, στην πολύκροτη υπόθεση Γιακουμάκη. Κατά την ακροαματική διαδικασία, πριν τη διακοπή, ο Εισαγγελέας της έδρας, ζήτησε την προσαγωγή δύο πρώην σπουδαστών στην Γαλακτοκομική Σχολή, των οποίων το όνομα εμφανίζεται στις έως τώρα καταθέσεις στο ακροατήριο.
Επίσης, ο εισαγγελέας ζήτησε την προσαγωγή στο δικαστήριο μιας πρώην σπουδάστριας, η οποία απουσίαζε από τη διαδικασία έως σήμερα, επικαλούμενη λόγους υγείας.
Η υπεράσπιση των κατηγορουμένων ζήτησε την εξέταση ακόμη ενός πρώην σπουδαστή, ο οποίος το 1ο έτος συγκατοικούσε με τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την έδρα.
Εκτός από τους πρώην σπουδαστές, έχουν καταθέσει η τότε υπεύθυνη της Εστίας στην Γαλακτοκομική, η οποία αναφέρθηκε στα περιστατικά σε βάρος του άτυχου 19χρονου, για τα οποία όπως είπε, πληροφορήθηκε από άλλους σπουδαστές το 1ο έτος, με αποτέλεσμα την αλλαγή δωματίου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του θύματος, ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, που ενεπλάκη στην υπόθεση, αίτημα που έγινε δεκτό.
Κατά την εξέταση του ιδιωτικού ερευνητή, δημιουργήθηκε ένταση στο Δικαστήριο, με αφορμή ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. Η Μαρία Φρονιμάκη, μητέρα του Βαγγέλη, ξέσπασε σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος