ertnews.gr

Συνάντηση Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών για οδικά έργα των Χανίων

19/11 14:39
Συνάντηση Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών για οδικά έργα των Χανίων

Με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη και το Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών, Γιάννη Καρνέση, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

Στις συναντήσεις αυτές, συζητήθηκε η πρόοδος των μεγάλων οδικών έργων του Υπουργείου στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Από τον κ. Καρνέση παρουσιάστηκε κατ’ αρχήν η σημαντική πρόοδος και μελετητική ωρίμανση του έργου σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων, έργο για το οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να υλοποιηθεί μαζί με τον νέο ΒΟΑΚ.
Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τα τελευταία δεδομένα των μελετών που εκπονούνται στο τμήμα Χανιά – Κίσαμος του νέου αυτοκινητόδρομου (το οποίο θα ενταχθεί στην προαίρεση του διαγωνισμού παραχώρησης), σε συνδυασμό και με την ολοκλήρωση της μελέτης Παράκαμψης Κισάμου.

Τόσο ο Υπουργός, όσο και ο Γενικός Διευθυντής, κατανόησαν την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου της παράκαμψης Κισάμου μαζί με την ολοκλήρωση του νέου ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά – Κίσαμος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, η διαχείριση της κυκλοφορίας στην Κίσαμο θα καταστεί αδύνατη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version