Συνάντηση Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών για οδικά έργα των Χανίων

Με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη και το Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών, Γιάννη Καρνέση, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

Στις συναντήσεις αυτές, συζητήθηκε η πρόοδος των μεγάλων οδικών έργων του Υπουργείου στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Από τον κ. Καρνέση παρουσιάστηκε κατ’ αρχήν η σημαντική πρόοδος και μελετητική ωρίμανση του έργου σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων, έργο για το οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να υλοποιηθεί μαζί με τον νέο ΒΟΑΚ.
Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τα τελευταία δεδομένα των μελετών που εκπονούνται στο τμήμα Χανιά – Κίσαμος του νέου αυτοκινητόδρομου (το οποίο θα ενταχθεί στην προαίρεση του διαγωνισμού παραχώρησης), σε συνδυασμό και με την ολοκλήρωση της μελέτης Παράκαμψης Κισάμου.

Τόσο ο Υπουργός, όσο και ο Γενικός Διευθυντής, κατανόησαν την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου της παράκαμψης Κισάμου μαζί με την ολοκλήρωση του νέου ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά – Κίσαμος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, η διαχείριση της κυκλοφορίας στην Κίσαμο θα καταστεί αδύνατη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος