Συνάντηση Διγαλάκη – Θεοχάρη για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στα Χανιά

Συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη είχε την Πέμπτη 1 Απριλίου, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης, με σκοπό την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον κ. Διγαλάκη, οι εκτιμήσεις για την τουριστική κίνηση τη φετινή περίοδο είναι θετικές και τα μηνύματα, που έρχονται από το εξωτερικό φέρνουν την Ελλάδα σε πρώτο πλάνο στις προτιμήσεις των τουριστών.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Διγαλάκης έθεσε στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν ειδικότερα τα Χανιά, όπως το ραντάρ προσέγγισης και η χωρητικότητα (slots) του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης, ενώ εξέφρασε την άποψη για στήριξη και κινητροδότηση των θέσεων των αεροπορικών εταιρειών με σκοπό την ενίσχυση των αφίξεων, ώστε να επιτευχθεί ο διαχρονικός στόχος της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου

Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Διγαλάκης, τόσο η ευρύτερη περιοχή των Χανίων καθώς και όλη η Ελλάδα έχουν τις δυνατότητες να υποδέχονται τουρίστες όλο τον χρόνο και αυτό πρέπει να είναι το στοίχημα, ώστε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αλλά κυρίως να εμπεδωθεί η αντίληψη, ότι η Ελλάδα είναι ένας διαρκής προορισμός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος