Διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων Δήμων της χώρας και του Εκτελεστικού Γενικού Συντονιστή της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Μάρτων Σίμιτσεκ, με θέμα τον συντονισμό δράσης για την προβολή ειδικού υλικού με σύγχρονες τεχνικές ψηφιακής αποτύπωσης (mapping) σε εμβληματικά κτίρια της χώρας.
Στη συνάντηση, τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, όπου συμμετείχε στη συζήτηση με θέματα που αφορούν στη διαχείριση της δράσης, ενώ αναλύθηκαν ορισμένες από τις παραμέτρους που προσδιορίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος.
Η ταυτόχρονη προβολή του περιεχομένου σε 18 Δήμους της χώρας, επιχειρείται για πρώτη φορά και γίνεται υπό την τεχνική καθοδήγηση του Εργαστηρίου Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος