Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης ως τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια σε Ελληνογαλλική εκδήλωση

Η Περιφέρεια Κρήτης ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του Covid – 19, θα συμμετέχει ως τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια στην online Greek-France Alternative Tourism and Gastronomy Workshop η οποία θα διεξαχθεί από 13 έως 15 Απριλίου 2021.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης ως τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια σε Ελληνογαλλική εκδήλωση

Οι συμμετέχοντες, παραγωγοί – τυποποιητές του νησιού, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής επαγγελματικής πλατφόρμας, να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η συμμετοχή στην ψηφιακή εκδήλωση «Greek-France Alternative Tourism & Gastronomy Workshop», θα συνδυαστεί με οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές συναντήσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και αγοραστών της Γαλλικής αγοράς.

Oι συναντήσεις – όπως αναφέρει η Περιφέρεια – θα δώσουν την δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να προωθήσουν τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις στους συμμετέχοντες αγοραστές της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, σε εγχώριους και διεθνείς αγοραστές των κλάδων του χονδρεμπορίου, των σούπερ μάρκετ, των ξενοδοχείων, καθώς και της μαζικής εστίασης.

Σε δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης, αναφέρει: «Παρά τις αντιξοότητες που έχουν προκύψει, συνεχίζουμε ως Περιφέρεια Κρήτης, να στηρίζουμε την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού μας, αλλά και την ισχυροποίηση της παρουσίας μας στην Γαλλική αγορά. Η συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση ως Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια, αποδεικνύει ότι η Κρητική Κουζίνα και Διατροφή αναγνωρίζεται διεθνώς όπως και η ποιότητα των προϊόντων μας».

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, στον σύνδεσμο: https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/release/anakoinosi_web-greek-gastronomy-gallias/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος