Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία και από τον Δήμο Κισσάμου
Πρωτοβουλία για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία ανέλαβε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), καλώντας όλους τους Δήμους της χώρας να συμμετέχουν.
Ο Δήμος Κισσάμου, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια, απευθύνει κάλεσμα προς τους δημότες του ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, παπλώματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τα οποία θα αποσταλούν στις δύο πληγείσες χώρες από την ΚΕΔΕ σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης και τις εθνικές αρχές της χώρας μας.
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται από αύριο στο Δημαρχείο Κισσάμου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ας δείξουμε όλοι την έμπρακτη αλληλεγγύη μας απέναντι σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος