Στον εισαγγελέα οι τουριστικοί πράκτορες

Για τις "μαύρες" εκδρομές

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε με αναφορά του σήμερα ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης μετά την αποκάλυψη για το “παράνομο κύκλωμα” Αιγύπτιων και Πολωνών που διοργανώνουν “μαύρες” εκδρομές.

Αφορμή να αποκαλυφθεί η δράση τους στάθηκε το χθεσινό επεισόδιο με κρητικό επιχειρηματία, στο οποίο μάλιστα “φουσκωτοί” εκτόξευαν απειλές ενώ στην κατοχή ενός άνδρα βρέθηκε και μαχαίρι.
Η υπόθεση έφτασε σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα αφού “φουσκωτός” και επιχειρηματίας αλληλομηνύθηκαν και από εκεί άρχισε να ξεδιπλώνεται η δράση του “κυκλώματος”.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης με την αναφορά του ζητά από το εισαγγελέα να διατάξει έρευνα για τις “παράνομες” εκδρομές που διοργανώνουν Αιγύπτιοι και Πολωνοί πολλές φορές με το έτσι θέλω, αφού η …δουλειά γίνεται έξω από ξενοδοχεία και με επιθετικό τρόπο, ενώ όπως εκ των υστέρων αποκαλύπτεται δεν είναι πρώτη φορά που εργαζόμενοι σε τουριστικά πρακτορεία δέχονται απειλές.
Οι Τουριστικοί Πράκτορες μάλιστα ζητούν άμεση παρέμβαση καθώς, όπως υποστηρίζουν τα κέρδη που έχει το κύκλωμα από τις εκδρομές δεν φορολογούνται και “κάνουν φτερά” για το εξωτερικό. – holidaynews.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ