Συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στις 2 το μεσημέρι στα δικαστήρια Χανίων ο 23χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του 52χρονου στο Έλος Κισάμου. Ο νεαρός, ο οποίος παραδόθηκε χθες στις αρχές, οδηγείται ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή για το έγκλημα που έχει “παγώσει” την τοπική κοινωνία.
Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό η ΕΛΑΣ νωρίτερα σήμερα, το πυροβόλο όπλο 22 χιλιοστών με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του 52χρονου στο Έλος Κισάμου ο 23χρονος δράστης, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές σε περιοχή του Δήμου Κισάμου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που έγινε σε αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Κισάμου βρέθηκε και κατασχέθηκε το πυροβόλο όπλο με τον γεμιστήρα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη χθες (27.10.2025) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων 23χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 52χρονου ημεδαπού απογευματινές ώρες της 26.10.2025 σε περιοχή του Δήμου Κισάμου και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Επίσης σε έρευνα που έγινε σε αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Κισάμου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο με γεμιστήρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος