Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Δήμαρχος Κισσάμου

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης με τον Αντιδήμαρχο Υδροάρδευσης Θεόφιλο Χριστουλάκη επισκέφτηκαν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης εργασίας με τον Υπουργό Σπήλιο Λιβανό, τον Υφυπουργό Γιάννη Οικονόμου και τον Χανιώτη βουλευτή της Ν.Δ. Μανούσο Βολουδάκη.
Στη συνάντηση η οποία είχε ως κύριο θέμα την άρδευση της Δυτικής Κισσάμου, παρουσιάσθηκε το προτεινόμενο έργο της σύνδεσης των γεωτρήσεων στο Κολένι μέσω αγωγού με τη Δυτική Κίσσαμο, αποτυπωμένο από τον Προϊστάμενο Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ., Μάρκο Πατρελάκη.

Η συγκεκριμένη πρόταση είχε συζητηθεί και πριν λίγες μέρες στο δημαρχείο Κισσάμου παρουσία του Μανούσου Βολουδάκη και του Προέδρου του Δ.Σ. του ΟΑΚ, Λευτέρη Κοπάση.

Στη συνάντηση σήμερα, τέθηκε από τον Δήμαρχο Κισσάμου και τον Μανούσο Βολουδάκη το ζήτημα της χρηματοδότησης του έργου από το ΥπΑΑΤ, το οποίο εκτιμάται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ αν ο ήδη υφιστάμενος αγωγός Κολένι – Κίσσαμος (Καστέλι) λειτουργήσει ικανοποιητικά και που μπορεί να φτάσει στα 8,5 εκατομμύρια αν χρειαστεί να κατασκευασθεί και το τμήμα Κολένι – Κίσσαμος (Καστέλι).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος