Στο Δημαρχείο Χανίων ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέφανος Ντούσκος

Τον χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανο Ντούσκο, υποδέχθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και Οικονομικών, Στέλιος Μιχαηλάκης και Τάσος Αλόγλου, αντίστοιχα.

Τον Ολυμπιονίκη συνόδευε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άθλημα της κωπηλασίας, Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας  Στέφανος Ντούσκος

Επισημαίνεται ότι ο Στέφανος Ντούσκος, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, κατέκτησε στο Τόκιο το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ με νέο ολυμπιακό ρεκόρ. Μάλιστα, η σημαντική αυτή διάκριση αντιπροσωπεύει το τέταρτο μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής απονεμήθηκε από τον Δήμο Χανίων στον Χρυσό Ολυμπιονίκη τιμητική πλακέτα, καθώς και το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα: «Χανιά – Ταξίδι στο Όνειρο».
Σε δήλωσή του ο τιμώμενος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Χανίων για τη βράβευση και τη φιλοξενία. «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι στην Κρήτη για πρώτη φορά. Θα ξαναεπιστρέψω κάποια στιγμή, ενώ κατά την παραμονή μου εδώ θα επισκεφθώ αρκετά από τα όμορφα μέρη του νησιού», ανέφερε ο Στέφανος Ντούσκος.

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας  Στέφανος Ντούσκος

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Τάσος Αλόγλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του Ολυμπιονίκη στο Δημαρχείο Χανίων, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία προσωπικότητα, που θα πρέπει να γίνει γνωστή κυρίως στα νέα παιδιά, «έναν άνθρωπο, που έφτασε σε έναν στόχο μέσα από πολύ κόπο, μέσα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία, όπως είναι αυτή, που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια, δεν τα παράτησε όμως και συνέχισε να προσπαθεί, προκειμένου να πετύχει αυτό το στόχο του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αλόγλου.

«Θέλουμε να ευχηθούμε στον Στέφανο να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει την προσπάθειά του, να κατακτά στόχους ανεξάρτητου αποτελέσματος, κυρίως όμως να καλύπτει μέσα από αυτή την προσπάθεια το κενό, που πολλές φορές και εμείς οι ίδιοι ως Πολιτεία δεν προσφέρουμε απόλυτα ίσως στον αθλητισμό, καθώς σίγουρα υπάρχουν κενά, τα οποία βήμα-βήμα πρέπει να βελτιώσουμε», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Αλόγλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος