Στις πληγείσες από την πυρκαγιά επιχειρήσεις στη Δημοτική Αγορά επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ

Τις τέσσερις επιχειρήσεις που έπληξε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στη Δημοτική Αγορά των Χανίων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αντώνης Ροκάκης, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, Δημήτρη Μουντάκη και την Πρόεδρο του Εμπορικού τμήματος, Δώρα Κυριακάκη.

Μετά τη συζήτηση με τους πληγέντες που βρίσκονταν στο κτίριο ακολούθησε ενημέρωση και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς, Παναγιώτη Κλειδαρά.

Στις πληγείσες από την πυρκαγιά επιχειρήσεις στη Δημοτική Αγορά επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ

Ο προέδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, επισήμανε ότι η «Δημοτική Αγορά των Χανίων, ο εμβληματικός ιστορικός χώρος της εμπορικής κοινότητας του τόπου μας δέχτηκε, μετά την απρόβλεπτη και καταστροφική πανδημία, και ένα ακόμα πλήγμα από την πρωινή φωτιά που έπληξε τρία καταστήματα της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική υπηρεσία για την άμεση επέμβασή της και την έγκαιρη αποτροπή επέκτασης των ζημιών στο υπόλοιπο κτήριο».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ροκάκης καταλήγει ότι στρατηγική προτεραιότητα όλων των φορέων οφείλει να αποτελεί η συνεπής τήρηση του χρονοδιαγράμματος για έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και εκσυγχρονισμού του κτηρίου της Δημοτικής Αγοράς πριν το τέλος του έτους, ώστε να ανακτήσει την αυθεντική του αίγλη και αναπτυξιακή του δυναμική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος