Στην Κρήτη το επόμενο διήμερο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσουν  την Τετάρτη και την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, και ο pρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός, ενόψει της έλευσης των πρώτων τουριστών στο νησί.

Στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης, θα συναντηθούν με το δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και στις 12:00 με τον πρόεδρο Ξενοδόχων Χανίων, Εμμανουήλ Γιαννούλη.

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δύο άνδρες θα επισκεφθούν το Ρέθυμνο, όπου θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Εμμανουήλ Τσακαλάκη, ενώ την Πέμπτη θα βρεθούν στο Ηράκλειο, όπου θα έχουν αντίστοιχες συναντήσεις με τοπικούς φορείς και συγκεκριμένα:

10:00 Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Γιώργο Σισαμάκη και την αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υποθέσεων, Ρένα Παπαδάκη.

11:00 Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Λάμπρο Βαμβακά.

12:00 Συνάντηση με τον πρόεδρο Ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκο Χαλκιαδάκη και τον πρόεδρο Ξενοδόχων Λασιθίου, Εμμανουήλ Βαρκαράκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος