Στιγμές τρόμου για οικογένεια Γερμανών – Δέχθηκαν επίθεση από δύο Μυλοποταμίτες

Τον απόλυτο τρόμο φαίνεται πως έζησε μια οικογένεια Γερμανών, όταν βίωσαν τη μανιώδη καταδίωξή τους, από δύο Ρεθυμνιώτες στο Μυλοπόταμο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής. Η οικογένεια -ο πατέρας, οι δύο γιοι και η κόρη του- επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Στο δρόμο, το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν οι δύο Μυλοποταμίτες, βγήκε στον κεντρικό δρόμο προς το Πέραμα και, συγκεκριμένα λίγο μετά του Αλεξάνδρου το Χάνι, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, προκαλώντας μικρή ζημιά.
Ο οδηγός του ενοικιαζόμενου, τους κόρναρε και σταμάτησε, προκειμένου να ανταλλάξουν τα στοιχεία της ασφάλειας των αυτοκινήτων.

Ωστόσο τότε ξεκίνησε μια απίστευτη και ντροπιαστική για την Κρήτη και την χώρα υπόθεση, αφού το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν οι δύο φίλοι, σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο με τους Γερμανούς, ο οδηγός του άνοιξε την πόρτα και χτύπησε την πόρτα του ανυποψίαστου συνοδηγού του οχήματος και άρχισε να τον γρονθοκοπά μέσα από το παράθυρο. Αρχικά ο νέος σοκαρίστηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να προστατευτεί, ενώ ο αδερφός του βγήκε από το αυτοκίνητο και χτύπησε τον μαινόμενο κτηνοτρόφο, προκειμένου να προστατέψει τον αδερφό του.
Τότε ο συνοδηγός του αγροτικού βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών.

Στιγμές τρόμου για οικογένεια Γερμανών – Δέχθηκαν επίθεση από δύο Μυλοποταμίτες

Οι τουρίστες έντρομοι προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Οι δύο κτηνοτρόφοι ωστόσο συνέχισαν να τους καταδιώκουν και να «σφυροκοπούν» το ενοικιαζόμενο όχημα, για μια απόσταση δύο χιλιομέτρων, μέχρι δηλαδή και το κατάμεστο εκείνη την ώρα κέντρο του Περάματος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, ο οδηγός του αγροτικού βρέθηκε μπροστά στο ενοικιαζόμενο και «σκαρφάλωσε» στην κυριολεξία με την όπισθεν στο ακινητοποιημένο όχημα με την οικογένεια να βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου τρόμου, αντιμετωπίζοντας άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους.

.Στιγμές τρόμου για οικογένεια Γερμανών – Δέχθηκαν επίθεση από δύο Μυλοποταμίτες

Τελικά, κάτοικοι του Περάματος, σταμάτησαν τους δύο δράστες και «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση.

Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και διαθέτει οπτικό υλικό της μανιώδους καταδίωξης της οικογένειας των Γερμανών, υλικό που καταδεικνύει την αγωνία του οδηγού να ξεφύγει από τους διώκτες του και να προστατέψει την οικογένειά του.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος