Στη Βουλή από τον Γιάννη Κεφαλογιάννη η επιστολή του δημάρχου Ανωγείων για την ΚΥΑ του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Την επιστολή του Δημάρχου Ανωγείων, κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη αναφορικά με το μέιζον ζήτημα που έχει προκύψει με την  ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ «Κατανομή βοσκοτόπων στους κτηνοτρόφους της χώρας», καθώς και με την αλλαγή επιλεξιμότητας που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους κτηνοτρόφους της Κρήτης, κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, αξιοποιώντας τη διαδικασία των Κοινοβουλευτικών Αναφορών.
Παράλληλα, ο Ρεθεμνιώτης Βουλευτής επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου, κ. Δημήτρη Κόκκινο, τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, κ. Γιάννη Ταταράκη και τον Δήμαρχο Αμαρίου, κ. Παντελή Μουρτζανό οι οποίοι εξέφρασαν επίσης τον προβληματισμό τους για τον αιφνιδιασμό των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής ζητώντας να αναπτυχθεί ένας σοβαρός διάλογος χωρίς αιφνιδιασμούς.
Ο Ρεθεμνιώτης Βουλευτής διεκδικεί μια λύση στο πρόβλημα καλώντας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να δρομολογήσει όλες τις αναγκαίες ενέργειες ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση για ένα μείζον ζήτημα που θίγει τους κτηνοτρόφους του νησιού, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ΚΥΑ θα έπρεπε να τροποποιηθεί και να κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους παραγωγούς πριν την διαδικασία των ενεργοποιήσεων ώστε να είναι ενήμεροι για τη δραστική αλλαγή του πλαισίου που το κράτος είχε ορίσει και ίσχυε σταθερά από το 2015 έως το 2021.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος