Στη ΔΕΘ επιχειρήσεις από το Ρέθυμνο

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με τη ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι μπορούν να συμμετέχουν στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με δικό τους χώρο στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής.Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του Επιμελητηρίου. Το συνολικό κόστος, που εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούμενων τετραγωνικών, περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης θα φιλοξενηθεί σε ένα εκ των περιπτέρων 2 ή 3 της ΔΕΘ, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Τα αναλογούντα στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου του, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων-μελών του, ανέρχονται στα 25. Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.
Τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης θα είναι φέτος η Ελλάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος