Σταθμούς τροφής για τα αδέσποτα ζώα σε 13 περιοχές, τοποθέτησε ο Δήμος Χανίων

Συνεχίζονται οι δράσεις του Δήμου Χανίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων 2021, με την τοποθέτηση ταϊστρών (τροφής και νερού) για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, εντός των διοικητικών του ορίων.
Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου τοποθέτησαν τις εγκαταστάσεις τροφής/νερού για αδέσποτα σε 13 σημεία των Χανίων, μεταξύ άλλων, στην περιοχή του Κουμ Καπί/Πύλη της Άμμου, στα Δικαστήρια, στην οδό Μελετίου Πηγά (σχολεία Βασίλισσας), μέσα στην πόλη και σε περιαστικές περιοχές.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, κατά την τοποθέτηση των ταϊστρών, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Νικηφοράκης, «αυτή είναι μόνο η αρχή. Τα 13 σημεία που τοποθετήθηκαν οι σταθμοί τροφής/νερού για τα αδέσποτα, έχουν ψηφιστεί και εγκριθεί από τα συλλογικά όργανα και στόχος μας είναι να επεκταθούν. Ο Δήμος Χανίων θα είναι σε συνεχή εγρήγορση για την τροφοδότηση και συντήρηση των σημείων, από νερό και τροφή, σε συνεργασία και με τα εθελοντικά σωματεία, τα οποία έχουν δηλώσει έντονο ενδιαφέρον, ώστε να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος