Συνάντηση με τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα, Άλι Αλ Μανσούρι, είχε σήμερα στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων και τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προοπτική πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο πλευρών, με επίκεντρο την πολιτιστική τους κληρονομιά. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης Φεστιβάλ, συμβάλλοντας στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων σε επίπεδο πολιτισμού και κοινωνίας.
Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσόρισε τον Πρέσβη και υπογράμμισε τη σημασία των διεθνών επαφών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δήμου, ενώ εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω ανάπτυξη συνεργειών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Από την πλευρά του, ο Πρέσβης του Κατάρ ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολιτιστική κληρονομιά των Χανίων, εκφράζοντας ενδιαφέρον για πρωτοβουλίες κοινού ενδιαφέροντος.
Η συνάντηση, στην οποία παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης, και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος