Στις 23/9 η δίκη του 52χρονου που κατηγορείται για κακοποίηση των παιδιών του στα Χανιά (εικόνες)

Στο δικαστικό μέγαρο Χανίων μεταφέρθηκε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο 52χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των παιδιών του 4, 13 και 16 ετών, για απλή πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και για αντίσταση κατά της αρχής. Η δίκη του, μετά από την αναβολή που πήρε η υπόθεση, θα γίνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, η δίκη θα γίνει για τις πλημελληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, ενώ αύριο Σάββατο αναμένετσι να απολογηθεί στπν ανακριτή για το δεύτερο σκέλος της δικογραφίας, για κακουργηματικές πράξεις. Την ερχόμενη Παρασκευή 23/09 θα εκδικαστεί η υπόθεση πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος πολιτών αλλά και αστυνομικών εντός του αστυνομικού μεγάρου.

Στις 23/9 η δίκη του 52χρονου που κατηγορείται για κακοποίηση των παιδιών του στα Χανιά (εικόνες)

Οι δύο πολίτες και οι τρεις αστυνομικοί θα εξετασταστούν σήμερα από τον Ιατροδικαστή Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: Σωματική βλάβη αδύναμων προσώπων και ιδιαίτερα ανήλικων τέκνων, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στις 23/9 η δίκη του 52χρονου που κατηγορείται για κακοποίηση των παιδιών του στα Χανιά (εικόνες)

Παράλληλα οι άνθρωποι που δέχτηκαν την επίθεση του μαινόμενου άντρα, περίμένουν την έκβαση της δίκης, προκειμένου να καταθέσουν ασφαλιστικών μέτρων, αφού -όπως δηλώνουν και έχουν καταθέσει- φοβουνται τις αντιδράσεις του στην πσρίπτωση που δεν κρατηθεί προσωρινά.

Την ίδια ώρα οι Φιλοζωικοί σύλλογοι είναι στη διαδικασία νομικής προσφυγής για την κακομεταχείριση των δύο σκυλιών του.

Τη Δευτέρα η δίκη του 52χρονου και για τα παράνομα όπλα

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί το πλημμελημματικό σκέλος της κατηγορίας σε βάρος του 52χρονου που κακοποιούσε τα 3 του παιδιά αλλά και τη γυναίκα του κατ’ εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόμπ, ένα σπαθί σαμουράι 67 εκ. ένα μαχαίρι με λάμα 9 εκ, καθώς και ένα γκλόμπ από καουτσούκ.

Σε εξέλιξη είναι, η εκδίκαση των κατηγοριών της πρόκλησης σωματικής βλαβης σε βάρος γειτόνων του αλλά και αστυνομικών ακόμα και εντός του αστυνομικού μεγάρου Χανίων.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος