Στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες

Με απ’ ευθείας πτήση από το Γκέτεμποργκ έφτασαν το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Μαΐου στο αεροδρόμιο Χανίων, οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες.
Στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες

Όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ Χανίων, στελέχη του αεροδρομίου,  όλα είναι έτοιμα για την άφιξη των επισκεπτών, ενώ αύριο Παρασκευή θα εγκατασταθεί στο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους στους επιβάτες των πτήσεων. Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι όσον αφορά τις αφίξεις και συγκρίνουν την κίνηση του φετινού Μαΐου με την κίνηση που υπήρχε, συνήθως, τον Απρίλιο τις χρονιές στην προ covid  εποχή.

Στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστεςΣτα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες

Στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες Στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες

Την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν περιέγραψαν στην ΕΡΤ Χανίων και οι επαγγελματίες των ταξί, οι οποίοι , όπως είπαν, περιμένουν αρκετές ώρες καθημερινά στην  «πιάτσα» του αεροδρομίου, για κάνουν κάποιο δρομολόγιο.

Στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρώτοι Σουηδοί τουρίστες

Ελπίδες για μια χρονιά καλύτερη από την περσινή εκφράζουν και οι δεκάδες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος