Στα Χανιά το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

«Μεταφέροντας» μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς, το EKO Acropolis Rally Road Truck θα φιλοξενηθεί στα Χανιά από την Τρίτη 16 έως και την Τετάρτη 17/8/22, στην Πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας οδικής ασφάλειας, που αποτελεί σταθερά προτεραιότητα του αγώνα ήδη από πέρυσι, το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό, εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, με δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα διοργανωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη, με προγραμματισμένες στάσεις σε όλο το νησί.

Οι Χανιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα οδικής ασφάλειας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, που βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής του φορτηγού.

Κατά την παραμονή του EKO Acropolis Rally Road Truck στον Δήμο Χανίων θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, κ.ά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος