Στα Χανιά σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης – Κινητοποιήσεις εργαζομένων

Ο ελληνικός τουρισμός προχωράει μπροστά και ανοίγει συντεταγμένα και με ασφάλεια, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, που πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη. Μετά τις συναντήσεις που είχε στον Άγιο Νικόλαο ο κ. Θεοχάρης είχε επαφές με φορείς και επαγγελματίες στο Ηράκλειο, όπου του έθεσαν τον προβληματισμό τους για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους εργαζομένους.

Ωστόσο, στη διάρκεια της σύσκεψης, επικράτησε ένταση, αφού αντιπροσωπείες εργαζομένων αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για τη στάση του κ. Θεοχάρη, που χαρακτήρισαν «αδιάφορη». Να υπενθυμίσουμε ότι χθες, με απόφαση του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ηρακλείου, τα καταστήματα εστίασης παρέμειναν κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τους επαγγελματίες να ζητούν τη στήριξη της Πολιτείας, πριν αναγκαστούν να βάλουν μαζικά λουκέτα στις επιχειρήσεις τους, όπως επεσήμαναν στον υπουργό.

Σήμερα ο Υπουργός αναμένεται να προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, στο κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου στα Χανιά. Την ίδια ώρα, τα σωματεία και το Εργατικό Κέντρο, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΕΒΕΧ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος