Στα Χανιά η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας – Ικανοποίηση για την πορεία των εμβολιασμών στην Κρήτη

Την ικανοποίησή της για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Κρήτη, εξέφρασε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στα Χανιά η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας – Ικανοποίηση για την πορεία των εμβολιασμών στην Κρήτη

«Δίνουμε περισσότερα κίνητρα οικονομικά και πραγματικά ελπίζω ότι οι συνάδελφοι μου θα εμβολιαστούν για να είναι ασφαλείς οι ίδιοι ,οι δικοί τους και όλοι στην κοινωνία», υπογράμμισε η κ. Γκάγκα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενότητας της κοινωνίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Να μην είμαστε χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα ,δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε ,αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε ασφαλείς και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον με ασφάλεια».

Ακολούθησε σύσκεψη στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με συμμετοχή του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, κατά τη διάρκεια οποίας συζητήθηκε το απότυπωμα της πανδημίας στη λειτουργία των κλινικών.

Η κ. Γκάγκα αναφέρθηκε στην ανάγκη καλής διασύνδεσης των νοσοκομείων της περιφέρειας με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων όπως και της λειτουργίας του ψηφιακού φακέλου ώστε να εξασφαλίζεται καλή συνεργασία πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

«Δουλεύουμε επίσης τον φάκελο από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, μια οργάνωση στις διακομιδές και όλα αυτά που ενδιαφέρουν τον ασθενή», δήλωσε.

Την Μίνα Γκάγκα υποδέχτηκαν στο νοσοκομείο η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέας εκπρόσωποι τοπικών αρχών και βουλευτές.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος