Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή στο κέντρο των Χανίων

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 9 περίπου το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά και συγκεκριμένα έξω από ιδιωτική κλινική, στη διασταύρωση των οδών Μ. Μπότσαρη και Ν. Σκουλά.

Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή στο κέντρο των Χανίων

Το ατύχημα συνέβη όταν οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με διερχόμενη μηχανή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του μοτοσικλετιστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα, βρίσκονταν σε ασθενοφόρο της ιδιωτικής κλινικής, ο διασώστης Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, έσπευσε με τον εξοπλισμό του και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος έχει υποστεί ανοιχτό συντριπτικό κάταγμα αριστερής ποδοκνημικής χώρας.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Χανίων ο Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ανέφερε ότι έκανε το αυτονόητο, αφού εκτός από διασώστης είναι εδώ και χρόνια εθελοντής σε διάφορους τομείς.

Ο αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου, παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος δήλωσε σοκαρισμένος, ενώ Σύροι μετανάστες που βρέθηκαν στο σημείο, φρόντισαν όπως μπορούσαν τον τραυματία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία, που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος