Σε ισχύ οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον υπό κατασκευή δρόμο των Μουρνιών

Σε ισχύ τέθηκαν από σήμερα Πέμπτη οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στον υπό κατασκευή συνδετήριο δρόμο, του Κόμβου των Μουρνιών, με την πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, σε ότι αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων, η επαρχιακή οδός Μουρνιών από την Διεύθυνση της Αγίας Μαρίνας μέχρι την οδό Γογονή, μονοδρομείται με κατεύθυνση από τον Β.Ο.Α.Κ. προς τα Χανιά, αποκλειστικά για την είσοδο στην πόλη. Η έξοδος των οχημάτων, γίνεται εναλλακτικά από τις οδούς Σοφοκλή Βενιζέλου και Αγίας Μαρίνας μέσω παράκαμψης.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις, οι οποίες βάσει του χρονοδιαγράμματος του έργου και της σχετικής απόφασης της ΕΛ.ΑΣ., θα βρίσκονται εν ισχύ έως και τις 15 Νοεμβρίου του 2022, εφαρμόζονται προκειμένου να εκτελεσθούν, απρόσκοπτα και με απόλυτη ασφάλεια, οι υπολειπόμενες εργασίες αποχέτευσης των ομβρίων, της έδρασης του οδοστρώματος , της οδοστρωσίας , των κρασπεδορείθρων , των πεζοδρομίων και ακολούθως των ασφαλτικών στρώσεων.

Στο εργοτάξιο, βρέθηκε κλιμάκιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών του «Οργανισμού» Γιώργο Αγαπάκη, οι οποίοι επιθεώρησαν τα σημεία στα οποία, θα εφαρμόζονται πλέον, οι ως άνω ρυθμίσεις.

«Γνωρίζουμε πως θα υπάρξει αναστάτωση, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης, το κρίσιμο χρονικό διάστημα της καλοκαιρινής σεζόν, κατά το οποίο ο κυκλοφοριακός φόρτος γενικότερα, πολλαπλασιάζεται. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών, με δεδομένη την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου – πολύ σημαντικού έργου υποδομής – για την πόλη των Χανίων.», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., Άρης Παπαδογιάννης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος