Σ. Αρναουτάκης για ΒΟΑΚ: Iστορική μέρα η σημερινή για την Κρήτη (video)

«Ιστορική» χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα (29/5/2021) για την Κρήτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοίνωσης του Βόρειου Οδικού Άξονα που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά. 

Καλωσορίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Στ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως έχουμε για τον ΒΟΑΚ  μια νέα χάραξη. «Από την πλευρά τη δική μας θέλουμε να συμβάλουμε θετικά, έτσι ώστε όποια μικρά ή μεγάλα προβλήματα προκύψουν να αντιμετωπιστούν και να υλοποιηθεί αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπογράμμισε πως αυτή η δεκαετία είναι η δεκαετία των μεγάλων έργων για το νησί και απεύθυνε έκκληση προς τον πρωθυπουργό για την στήριξη της στρατηγικής που θα δημιουργήσει στην Κρήτη ένα κόμβο καινοτομίας η οποία θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

«Εύχομαι να είμαστε καλά και να ξεκινήσει σύντομα αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο», ανέφερε στην κατακλείδα του χαιρετισμού του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.  

   

ΒΙΝΤΕΟ 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος