Ρέθυμνο: Βήματα για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Στην πρόσκληση του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, για ζήτηση στοιχείων διαθεσιμότητας από τις επιχειρήσεις της περιοχής του Ρεθύμνου, με στόχο την οργανωμένη προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ανταποκρίθηκε η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής, υπό την προεδρία της αντιδημάρχου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας, Πέπης Μπιρλιράκη, και παρουσία του δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη, τα μέλη της Επιτροπής έλαβαν γνώση της επιστολής. Ο Δήμαρχος μοιράστηκε με τους παριστάμενους σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με το υπό συζήτηση θέμα, ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν αναλυτικά όλοι οι παράμετροι που αφορούν τη δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, καθώς και οι δυνατότητες των επιχειρήσεων που αυτοί ή οι ενώσεις τους εκπροσωπούν. Τα μέλη της Επιτροπής δεσμεύτηκαν να δώσουν στοιχεία για τη διαθεσιμότητα σε υποδομές φιλοξενίας και εστίασης κατά τους μήνες Νοέμβριο με Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιδημάρχου, μετά από πολυετείς προσπάθειες προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο προς την επίτευξη του στόχου, με την υποστήριξη και του Υπουργείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος