Ρέθυμνο: Στον Εισαγγελέα τρεις νεαροί για την εμπλοκή τους στο αιματηρό συμβάν – Δύο ακόμα συλλήψεις (video)

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, τρεις νεαροί οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην αιματηρή συμπλοκή έξω από γνωστό μπαρ, στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Οι δύο νέοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της συμπλοκής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 15-20 εκατοστών.

Στο μεταξύ, αναζητείται ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού, ενώ συνελήφθη ένα ακόμα μέλος της οικογένειας του 27χρονου. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συμπλοκής.
Ο 27χρονος τραυματίας από τη σφαίρα που δέχτηκε από αστυνομικό που ήταν στο σημείο εκτός υπηρεσίας, παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει εξάλλου και ο αστυνομικός που νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων.Από το περιβάλλον του αστυνομικού, ο ισχυρισμός είναι ότι πυροβόλησε σε άμυνα, αφού είχε δεχθεί επίθεση και χτυπήματα από τον 27χρονο, ο οποίος τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε.
Από το περιβάλλον της οικογένειας των τριών νεαρών -δύο αδέρφια και ένας ξάδερφος- αντιτείνεται ότι ο 27χρρονος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ και ενώ ήταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ένας από τους νεαρούς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στις 6 χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ένας από την οικογένεια των νεαρών που κρατούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφού έφερε βαθύ τραύμα στην κνήμη του αριστερού ποδιού. Οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα και ο νεαρός οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα κρατητήρια.
Ο ίδιος φαίνεται να δήλωσε ότι δεν θυμάται πώς τραυματίστηκε.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος