Ρέθυμνο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11:30 ο 68χρονος «παππούς» – που κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη σήμερα εγγονή του, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα, μετά και από την ιατροδικαστική έκθεση που δείχνει πολλαπλούς βιασμούς στο παρελθόν.

Ο ινδικής καταγωγής 68χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, δεν έχει δικηγόρο, οπότε το δικαστήριο διόρισε τον κ. Λεχωβίτη, ο οποίος ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για την απολογία, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Η απολογία του 68χρονου θα γίνει επομένως αύριο Τετάρτη, στις 12:30 μ.μ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση έγινε γνωστή όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, το κορίτσι πήγε στην παιδική χαρά και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβωντας τις φλέβες της με ξυράφι.
Έντρομοι οι γονείς που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο με τα παιδιά τους, ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όντας σε ασφαλές περιβάλλον, να ανοίξει την καρδιά του σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Ο 68χρονος φέρεται να βίαζε την εγγονή του από την ηλιία των 4 ως την ηλικία των 11 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, η 13χρονη παρέμεινε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου για μία μόνο ημέρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Παιδοψυχιατρική Κλινική Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε η ψυχολογική υποπστήριξη.


Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος