Ρέθυμνο: Στο βιολογικό του Πλακιά η Μαίρη Λιονή

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, συνοδευόμενη από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και τους ανάδοχους εργολάβου επισκέφτηκε σήμερα το έργο «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων ευρύτερης περιοχής Πλακιά Δημοτικής Ενότητας Φοίνικα», προϋπολογισμού 4.533.650 €.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του ΕΠ «Κρήτη 2014-2020» και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ύστερα από σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Aγίου Βασιλείου.
H Aντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε:
«Η Περιφέρεια Κρήτης μετά από σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Αγίου Βασιλείου υλοποιεί το μεγάλο έργο του βιολογικού του Πλακιά με συνολική χρηματοδότηση 13,5 εκατομμυρίων Ευρώ από ίδιους και ευρωπαϊκούς πόρους. Μετά την κατασκευή των εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων, που έχει τελειώσει βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη το έργο της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων δίνοντας, επιτέλους μετά από πολλά χρόνια, λύση στη διαχείριση των αποβλήτων της ευρύτερης περιοχής, που θα αναβαθμίσει αναπτυξιακά όλη την περιοχή και θωρακίσει το Περιβάλλον».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος