Ρέθυμνο: Ψυχολογική υποστήριξη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την πρόθεση να αποφορτίσουν τους υποψήφιους, να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν το άγχος που τους κατατρύχει και να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους με ψυχραιμία, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, το Κέντρο Κοινότητας και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα προσκαλούν τους μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να συμμετάσχουν σε κλειστές ομάδες διαχείρισης άγχους των Πανελληνίων ή/και ατομικές συνεδρίες, οι οποίες θα συντονίζονται από Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας.
Οι ομάδες θα είναι ολιγομελείς και θα αποτελούνται από 5 άτομα κάθε μία. Οι συναντήσεις θα έχουν βιωματικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, στην οδό Γερακάρη 24, στην πάροδο του Κέντρου Νέων κατά τις απογευματινές ώρες, ώστε να εξυπηρετούνται τα παιδιά. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας των Ομάδων θα καθοριστούν σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες.
Για δηλώσεις συμμετοχή και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες /οι να επικοινωνούν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, τηλεφωνικώς στο 2831050740 (εσωτ. 18) ή μέσω email: ken.koinotitas.reth@gmail.com.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος