Νεκρός εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος από τις Καρίνες του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης. Ο 80χρονος άνδρας μετέβη χθες στο ποιμνιοστάσιό του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές και να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε πολύ κοντά στο ποιμνιοστάσιό του, κοντά σε ρέμα που περνά από την περιοχή.
Η εξαφάνισή του δηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης και ακολούθησε κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.
Στις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Σοβαρές καταστροφές έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία στον ορεινό όγκο του Δήμου Μυλοποτάμου, ιδιαίτερα στα Ζωνιανά, στα Λιβάδια και στην Αξό, με σημαντικές ζημιές στο οδικό δίκτυο. Από την ένταση των φαινομένων ένας άνθρωπος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Παράλληλα, στην περιοχή έχει ανέβει σημαντικά η στάθμη του ποταμού, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νερού.

Στα Λιβάδια, τα ορμητικά νερά παρέσυραν τη γέφυρα Δισκουρίου, με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι που κινείτο στην περιοχή να πέσει στην κοίτη του ποταμού. Το αντρόγυνο τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο ΠαΓΝΗ. Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο, παρά το σοκ που υπέστησαν από την αιφνίδια πτώση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος