Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, προσθέτουν άλλη μια κοινωνική δράση με στόχο, αυτή τη φορά, την ενημέρωση, την επιμόρφωση και τη βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου σε θέματα ψυχικής και βιολογικής υγείας τα οποία αφορούν μια ευάλωτη ομάδα -τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Καταρτισμένοι επιστήμονες, με γνώση και εμπειρία στη διαχείριση των αναγκών των ηλικιωμένων, συμμετέχουν ως εισηγητές στην ημερίδα που διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία στις 22 Φεβρουαρίου, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης.
Διατροφικές διαταραχές ηλικιωμένων, πρόληψη τραυματισμών από πτώσεις, άνοια και νόσος Alzheimer, ενδοοικογενειακή βία, κοινωνική στήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας, μέτρα προφύλαξής τους από την πανδημία και ζητήματα δεοντολογίας, αποτελούν τις θεματικές στις οποίες θα εστιάσουν οι ομιλητές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος