ertnews.gr

Ρέθυμνο: Επισκέψεις του Αν. Ξανθού και υποψηφίων βουλευτών

20/06 19:07
Ρέθυμνο: Επισκέψεις του Αν. Ξανθού και υποψηφίων βουλευτών

Οι υποψήφιες βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα επισκέφθηκαν την Πέμπτη ο 3ο ΚΑΠΗ Περιβολίων, το 5ο ΚΑΠΗ Πλατανιά και το 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου στην Καλλιθέα και συνομίλησαν με τους ωφελούμενους.

Ρέθυμνο: Επισκέψεις του Αν. Ξανθού και υποψηφίων βουλευτώνΤο πρόγραμμα περιοδειών για την Παρασκευή 21 Ιουνίου  του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κλάδου Δήμου, Μαθιουδάκη Εμμανουέλας και Μανουσάκη Χρυσούλας είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 21/6 στις 10 πμ: Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κεντρικό 1ο ΚΑΠΗ Δήμου Ρεθύμνου (Μοάτσου & Δασκαλάκη). Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε υπηρεσίες στην πόλη του Ρεθύμνου.

Παρασκευή 21/6 στις 9 μμ: Εκδήλωση-συζήτηση στο Δημαρχείο Αγίου Βασιλείου στο Σπήλι με ομιλητές τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Θα προηγηθούν στις 7:30-8:30 μμ επισκέψεις στα χωριά Κοξαρέ, Μιξόρρουμα και Δαριβιανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version