Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στον Μυλοπόταμο

Ολοκληρώθηκε χθες, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 119 δενδρύλλια. Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο Ρεθυμνιώτες, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοπόταμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από 119 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία και εκριζώθηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κατά το χρόνο τον οποίων μπήκαν στον χώρο της φυτείας φορώντας κουκούλες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ενός εκ των δύο και κατασχέθηκε ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος