Ανθωποκηνυγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 37χρονου από τις Καρίνες, μετά την επίθεσή του σε βάρος του 44χρονου ξαδέλφου του.
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας Πακιστανός εργάτης που απασχολούσε η οικογένεια του θύματος της επίθεσης, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον θύτη που τον γρονθοκόπησε. Όταν το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκαν τα δυο ξαδέλφια, να ακολουθήσει έντονη λογομαχία και η επίθεση του δράστη.
Ο δραστης παραμένε άφαντος, προφανώς να για αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στις Καρίνες.
Στο μεταξύ το θύμα της επίθεσης, που έφερε υποδόριο τραύμα στο ημιθωράκιο και νοσηλεύθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, πήρε εξιτήριο.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαφορές σε βοσκήσιμες εκτάσεις. Όπως είναι λογικό, “πάγωσε” η κοινωνία των Καρινών, στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου στο άκουσμα του αιματηρού περιστατικού.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος