Το Women Do Business έρχεται για 1η φορά στο Ρέθυμνο για ένα καλοκαιρινό απόγευμα γεμάτο γυναικεία επιχειρηματικότητα, έμπνευση, παρακίνηση, ενδυνάμωση και δικτύωση.
Το Σάββατο 29 Ιουνίου, στο Σπίτι του Πολιτισμού, από τις 18.30 (ώρα προσέλευσης 18:00) έως τις 22.00, το Women Do Business προσκαλεί όσους και όσες υποστηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να εμπνευστούν, να ταυτιστούν και να δικτυωθούν.
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας – Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Περιφέρειας Κρήτης, Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνης, Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, ICC WOMEN HELLAS και ICC HELLAS.
Στο #SummerEvent της Οργάνωσης, τέσσερις ξεχωριστές γυναίκες από τον χώρο του επιχειρείν μοιράζονται την προσωπική τους ιστορία, αποκαλύπτοντας τόσο τις επιτυχίες όσο και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν μέχρι να κάνουν το επιχειρηματικό τους όνειρο πραγματικότητα:
- Αλεξάνδρα Θεοχάρη | Founder & Creative Director KLOTHO
- Μαρία Μαλικούτη | πρ. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος “ΑΡΚΑΔΙ“, Business Consultant “ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ“, Business transformer ESG expert and AI prompt Engineer
- Πέπη Μπιρλιράκη | Ξενοδόχος, πρ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ρεθύμνης
- Κατερίνα Ξεκάλου | Επιχειρηματίας – Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος ΑΥΛΗ ΑΞΤΕ Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της οργάνωσης, προς υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος