Ψήφισμα για την απεργιακή κινητοποίηση επέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης το Εργατικό Κέντρο (ηχητικό)

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, επισκέφτηκε την Πέμπτη αντιπροσωπεία των μελών του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Η αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου επέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης ψήφισμα των εργατοϋπαλλήλων, ανέργων και συνταξιούχων του Ρεθύμνου στο οποίο μεταξύ άλλων καταγγέλλουν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προς ψήφιση γιατί εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και συρρικνώνει το εργατικό εισόδημα μειώνοντας το χρόνο ανάπαυσης.

Η κα Λιονή εξέφρασε τη συμπαράστασή της και τόνισε ότι τα εργασιακά δικαιώματα, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες ετών των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτα και το δικαίωμα στην εργασία και οι αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίες πρέπει να προασπιστούν με κάθε τρόπο.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Λιολάκης, αναφέρθηκε στους λόγους της κινητοποίησης, καθώς και στα θετικά και αρνητικά σημείου του νόμου Χατζηδάκη. Ακούστε τον:

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου – Ηλ.Επεξεργασία: Β. Χειμώνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ