«Πρώτο βήμα» του Δήμου Χανίων για την ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου

Το πάγιο και πολυετές αίτημα της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας των Χανίων, για την ανέγερση νέου Μουσικού Σχολείου, ικανοποιείται, με το Πολυτεχνείο Κρήτης να εγκρίνει ομόφωνα το σχετικό αίτημα του Δήμου Χανίων και να αποφασίζει την παραχώρηση οικοπέδου ιδιοκτησίας του.


Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης, με ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε την παραχώρηση χρήσης γης για την ανέγερση του νέου σχολείου, έκτασης 15 στρεμμάτων, στην περιοχή της Δ.Ε. Ακρωτηρίου, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Χανίων.
Όπως ανέφερε ο κ. Σημανδηράκης, συγκροτείται κοινή Επιτροπή με τον Δήμο Χανίων και το Πολυτεχνείο Κρήτης, για τη διευθέτηση νομικών, πολεοδομικών και τεχνικών ζητημάτων που θα προκύψουν, καθώς και τη σύνταξη σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των δύο φορέων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος