Πρόσληψη μόνιμου θωρακοχειρουργού στο Νοσοκομείο Χανίων

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του  Στεφάνου Παλιουδάκη στη θέση του μόνιμου Θωρακοχειρουργού, Επιμελητή Β΄ Ε.Σ.Υ.. Η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Σάββα Καζούλη και του Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέα.

Η μονιμοποίηση του κ. Παλιουδάκη αποτελεί δικαίωση της μακροχρόνιας και ιδιαίτερα σημαντικής προσφοράς του στο συγκεκριμένο Τμήμα, όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών από τη θέση του επικουρικού ιατρού. Η επιστημονική του επάρκεια και η αφοσίωσή του στο λειτούργημά του αποτυπώθηκαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο σε κρίσιμα περιστατικά, με αποκορύφωμα την επείγουσα επέμβαση θωρακοτομής που πραγματοποίησε σε βαριά τραυματισμένο ασθενή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, σε συνθήκες όπου ο χρόνος εισαγωγής στο χειρουργείο δεν υπήρχε και η ζωή του ασθενούς κυριολεκτικά κρεμόταν από μία κλωστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Θωρακοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Χανίων, υπό τη Διεύθυνση του κ. Κουλαξουζίδη, φημίζεται για τις πρωτοποριακές θωρακοσκοπικές επεμβάσεις πνεύμονα, με ποσοστό εφαρμογής της ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου που αγγίζει το 60%, αποφεύγοντας τις μεγάλες χειρουργικές τομές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος